throwback…

6 Dec

20150801_145146

Hari ni hujung minggu ..like always merehatkan diri d hujung minggu n terpaksa jadi anti-social..so masa free i  just want to share some memories while i’m in penang…so, we went to “Penang Hill”..some attraction in Penang…

20150801_142303

di Penang hill, ada juga owl museum …mcm kira diorang ada collection psl burung hantu..not a real burung hantu..tapi anda bole ambil gmbr yg cantik kat dalam n bole nmpk collection burung hantu yng cantik….

20150801_142451

akak yg jg ticket bgi kitorang student price..hahha sdgkan dh keje..tpi xpela..muka student lgi….pakaian pun ntah pa2…hehehehhehehh..

20150801_142647

send my love message to family Sabah.. miss them so much…

interesting part is bole tngkap gmbr 3d….

20150801_143245

i wish i can fly….

20150801_143110

byk kan owl yg comel2…

20150801_142528

let me do..im artistic…

OK ..post would be continue ..bnyk lgi memories yg nak d share niii….

**********************honeydeaya**********************

….Wrong Choice???..

29 Nov

images (1)

korang pernah mengambil keputusan yang salah lebih2 lgi dlm hidup…keputusan yg buat ko menyesal sendiri…EGO…benda yg menyukarkan tuk dpt kehidupan yg lbh baik …the right choice..

sendiri tapi memang tak sendiri..Allah kan ada..tapi kat dunia bole ke sorang2..tak sangka jadi macamni…hampir sebulan…sakit hati simpan dalam hati rupaya diri sendiri yg merana..

tapi nak ke balik p tmpt org yg sama sdgkan ko taw realiti yg sebenarnya..”alah…terus terang jer la”..

tapi aku bukan begitu…=(

aku bkn sempurna so aku accept the way it is…

I choose this way eventhough it is hard..its okay..

 

*********************honeydeaya*********************

 

 

ApanamaDotcom.....

Gerbang Minda Merdeka

SuMandu, The Kpop Guru

Me? Check. Mandu? Check. Favorite Kpop Artists? Check!

KoreanIndo

Korean Waves in Indonesia

umi azmi dan azka

belajar menjadi istri dan umi yang baik

Fashion for the average man

Men's style and fashion advice

Moolta

The official Moolta Blog

Abilene Alternative News

"The Pure and Simple Truth is Rarely Pure and Never Simple" - Oscar Wilde

www.keytwolife.com

Your life in your hands

u-VIB Blog

Universal Fitness Innovations

BarCamp Sarasota-Bradenton

BarCamp Sarasota-Bradenton emphasizes the intersection of technology, education, and economic development. BarCamp is a conversation - please join in! http://bcsrq.com

string7insect

This WordPress.com site is the bee's knees

Mumanu: the new way to sleep

for lower back & hip pain

theteensoup

A great WordPress.com site

Tri Fatherhood

The gentle art of balancing marriage, parenting, and triathlon

97.9 The Box

Houston, Hip Hop, Rap, Radio, Texas, KBXX

Hollywood Life

Latest Hollywood Gossip, News & Celeb Pics

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.